De geschiedenis van ons bedrijf.

Meer dan 15 jaar ervarving

Het Laddertje is een familiebedrijf die werd opgericht in 2005 door Casin Roland, wat begon met een emmer, spons, trekker en natuurlijk een ladder. In 2010 is zaakvoerder Tania Neyts erbij gekomen met de schoonmaak diensten. Zo werden we een gevestigde waarde in de omgeving van Brugge. Als zaakvoerder werkt Tania zelf actief mee op de werkvloer. Op deze manier worden al onze medewerkers goed opgeleid. Bij de komt van dochter Augustyn Eline en schoonzoon Djelassi Mehdi hebben we ons kunnen uitbreiden voor de regio Oost- en West-Vlaanderen.

Onze dienstverlening kenmerkt zich met goed opgeleide poetshulp en kwalitatief materiaal en producten. Dit afgestemd met uw wensen kunnen wij onze service op maat aanbieden.

Onze missie is voor zowel bedrijven en particulieren telkens vlekkeloze resultaten af te leveren. Wij besparen kosten nog moeite om dit te verwezenlijken. 

U kan maar kwaliteit garanderen als u met kwaliteit werkt. Met deze visie hebben wij al onze investeringen gedaan en met deze visie doen wij nog steeds onze investeringen. Dit is zowel te merken in ons werkmateriaal als in onze producten, wij werken enkel met het neusje van de zalm.

Bij Het Laddertje zien wij het simpel, wij zijn pas tevreden als u dat bent. Als firma staan wij dus telkens weer in voor vlekkeloze resultaten en 100% klantentevredenheid.

Wij laten alles blinken

Onze sterktes

Met 15 jaar ervaring

Is geen vuil ons te vuil

Lucien Buyssestraat 23, 9800 Deinze

+32488842608

info@hetladdertje.be

Copyright © 2023 Het-laddertje

Powered by Coucke-Technologies