Onze diensten

Professionle schoonmaak

Algemene & periodieke schoonmaak

Pas als de schoonmaak van een pand ontbreekt, merken de meeste mensen hoe hard dit van belang is voor een fijne leef- of werkomgeving. Het laddertje is zo een gamechanger die schoonmaken als een serieuze taak ziet. Schoonmaken is een vak op zich, al helemaal als dit op professioneel niveau gebeurt. Bij Het Laddertje staan wij altijd in voor een propere werkomgeving en geen werk is dan ook te veel voor ons. Van de kleinste bureau's tot de grootste loodsen, niks is ons vreemd. 

Eenmalige schoonmaak

Een gezellig feestje gehad en moet u de zaal weer schoon opleveren? Wilt u uw woning piekfijn op de foto laten zetten voor de verkoop?  Voor dit soort situaties biedt Het Laddertje vakkundig eenmalige schoonmaak in Oost- en West-Vlaanderen. In een handomdraai van uw vuil af!  Denk daarbij bijvoorbeeld aan uw huis laten schoonmaken na een verbouwing, een eenmalige grote schoonmaak in het voorjaar of eenmalige schoonmaakhulp om een feestlocatie op te ruimen. Zo zijn er nog talloze voorbeelden van situaties waarin eenmalig een schoonmaker inhuren uitkomst biedt. Zonder verdere verplichtingen toch een blinkend schoon resultaat!

Opleverschoonmaak

Zodra de bouw- of renovatiewerken voltooid zijn, hebben uw gebouw of uw lokalen de interventie nodig van professionals die zijn uitgerust met specifiek aangepaste machines en producten, om de hele locatie weer als nieuw te maken. Onze ploegen beschikken over topmaterieel en over de onontbeerlijke technische kennis en praktische vaardigheden om een perfect beheerste schoonmaakopdracht uit te voeren. Wij letten in het bijzonder op de naleving van de geldende normen en methodieken om zodoende de veiligheid van uw site te garanderen. Voorafgaand wordt er een nauwkeurig bestek opgesteld om ervoor te zorgen dat de aan u geleverde diensten optimaal beantwoorden aan wat u nodig heeft.

Desinfecteren Covid-19

Virussen, bacteriën, gisten en schimmels verspreiden zich via de lucht, maar ze worden ook overgedragen via handen en voorwerpen, zoals deurknoppen, liftknoppen of toetsenborden en andere belangrijke contactpunten. Schoonmaken is goed, desinfecteren gaat verder dan goed schoonmaken. Desinfectie zorgt er voor dat oppervlaktes en contactpunten kiem-vrij worden gemaakt en dat het besmetting proces wordt vertraagd. Laat daarom uw bedrijfsruimten regelmatig ontsmetten.

Textiel reiniging

Voor alle soorten tapijten hebben wij de juiste oplossing. Met onze antivuiltapijten verzekeren wij altijd een propere inkom van uw bedrijf, bureel, winkel enz… door een optimaal onderhoud door PERFECT zullen uw vloeren er altijd netjes en verzorgd bij liggen. Ook voor het reinigen van uw Perzische tapijten zit U bij ons aan het juiste adres. Onze besteldienst levert uw tapijten aan huis.

Schoonmaak evenementen

Festivals zijn erg populair, zowel op binnen- als buitenterreinen. De meeste evenementen worden druk bezocht en dit zorgt vaak voor veel rommel en afval op het terrein. Het is belangrijk om een evenemententerrein voor, tijdens en na een evenement schoon te maken én te houden. Dit is vaak een hele opgave. Voor event cleaning kunt u ons inschakelen. Wij doen aan event cleaning in heel Oost- en West-Vlaanderen.

Ruitenwasserij

Ramen reinigen

Wordt het tijd dat uw ramen een opfrisbeurt krijgen? Vindt u zelf de tijd niet om ze te wassen? Bent u het beu dat er steeds strepen achterblijven? Wilt u daarom een professionele ruitenwasser inschakelen die alles weer laat blinken als nieuw? Het Laddertje komt met veel plezier uw ramen reinigen.

Zonnepanelen reinigen

Op veel websites valt te lezen dat zonnepanelen zelfreinigend zijn. Er wordt dan beweerd dat het schoonmaken ervan niet nodig is, omdat de regen daarvoor zou zorgen. Dit is een achterhaald  verhaal. Regen verwijdert wel een deel van het vuil, maar toch is het verstandig om uw zonnepanelen regelmatig schoon te laten maken, omdat dit u meer rendement oplevert.
"Het belangrijkste signaal dat uw zonnepanelen laten reinigen nodig is, is als de opbrengst van uw zonnepanelen terug loopt."

Dakgoten reinigen

Het is belangrijk om uw dakgoten regelmatig te reinigen. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Door vuil zoals bladeren en zand kan uw dakgoot en afvoerpijp verstopt raken. Het kuisen hiervan kan een vervelend klusje zijn, daarom komen wij het voor u doen. Wij zorgen ervoor dat uw dakgoten weer schoon zijn, zodat het regenwater weer goed afgevoerd wordt. Hierdoor blijven uw dakgoten schoon en uw volledige woning beschermd.

Rolluiken reinigen

Rolluiken dienen als bescherming tegen ongenodigde gasten, deze wilt u liever buiten de deur houden namelijk. Door alle weersomstandigheden wordt het rolluik smerig en zijn dan toe aan een schoonmaakbeurt. Op deze manier gaan de rolluiken langer mee en blijven ze er mooi uit zien.

Deze diensten zijn voor zowel professionelen als particulieren

Lucien Buyssestraat 23, 9800 Deinze

+32488842608

info@hetladdertje.be

Copyright © 2023 Het-laddertje

Powered by Coucke-Technologies