foto logo

Professionele schoonmaak

Deze diensten zijn voor zowel professionelen als particulieren.

Professional schoonmaak

Pas als de schoonmaak van een pand ontbreekt, merken de meeste mensen hoe hard dit van belang is voor een fijne leef- of werkomgeving. Het laddertje is zo een gamechanger die schoonmaken als een serieuze taak ziet. Schoonmaken is een vak op zich, al helemaal als dit op professioneel niveau gebeurt. Bij Het Laddertje staan wij altijd in voor een propere werkomgeving en geen werk is dan ook te veel voor ons. Van de kleinste bureau's tot de grootste loodsen, niks is ons vreemd.

Schoonmaak evenementen

Festivals zijn erg populair, zowel op binnen- als buitenterreinen. De meeste evenementen worden druk bezocht en dit zorgt vaak voor veel rommel en afval op het terrein. Het is belangrijk om een evenemententerrein voor, tijdens en na een evenement schoon te maken én te houden. Dit is vaak een hele opgave. Voor event cleaning kunt u ons inschakelen. Wij doen aan event cleaning in heel Oost- en West-Vlaanderen.

Opleverschoonmaak

Zodra de bouw- of renovatiewerken voltooid zijn, hebben uw gebouw of uw lokalen de interventie nodig van professionals die zijn uitgerust met specifiek aangepaste machines en producten, om de hele locatie weer als nieuw te maken. Onze ploegen beschikken over topmaterieel en over de onontbeerlijke technische kennis en praktische vaardigheden om een perfect beheerste schoonmaakopdracht uit te voeren. Wij letten in het bijzonder op de naleving van de geldende normen en methodieken om zodoende de veiligheid van uw site te garanderen. Voorafgaand wordt er een nauwkeurig bestek opgesteld om ervoor te zorgen dat de aan u geleverde diensten optimaal beantwoorden aan wat u nodig heeft.

Eenmalige schoonmaak

Een gezellig feestje gehad en moet u de zaal weer schoon opleveren? Wilt u uw woning piekfijn op de foto laten zetten voor de verkoop? Voor dit soort situaties biedt Het Laddertje vakkundig eenmalige schoonmaak in Oost- en West-Vlaanderen. In een handomdraai van uw vuil af! Denk daarbij bijvoorbeeld aan uw huis laten schoonmaken na een verbouwing, een eenmalige grote schoonmaak in het voorjaar of eenmalige schoonmaakhulp om een feestlocatie op te ruimen. Zo zijn er nog talloze voorbeelden van situaties waarin eenmalig een schoonmaker inhuren uitkomst biedt. Zonder verdere verplichtingen toch een blinkend schoon resultaat!

Deinfecteren COVID-19

Virussen, bacteriën, gisten en schimmels verspreiden zich via de lucht, maar ze worden ook overgedragen via handen en voorwerpen, zoals deurknoppen, liftknoppen of toetsenborden en andere belangrijke contactpunten. Schoonmaken is goed, desinfecteren gaat verder dan goed schoonmaken. Desinfectie zorgt er voor dat oppervlaktes en contactpunten kiem-vrij worden gemaakt en dat het besmetting proces wordt vertraagd. Laat daarom uw bedrijfsruimten regelmatig ontsmetten.

Textiel reiniging

Voor alle soorten tapijten hebben wij de juiste oplossing. Met onze antivuiltapijten verzekeren wij altijd een propere inkom van uw bedrijf, bureel, winkel enz… door een optimaal onderhoud door PERFECT zullen uw vloeren er altijd netjes en verzorgd bij liggen. Ook voor het reinigen van uw Perzische tapijten zit U bij ons aan het juiste adres. Onze besteldienst levert uw tapijten aan huis.